Maksu

Taidelainaamon tarkoituksena on lainata taideteoksia määrätyksi ajaksi korvausta vastaan.

Kemin taidelainaamo sijaitsee Kemin taidemuseossa osoitteessa Marina Takalon katu 3, 94100 KEMI. Se on avoinna ma-pe klo 11-18, la 10-15. Juhlapyhiä edeltävinä päivinä taidemuseo on avoinna klo 15 saakka ja arkipyhinä suljettu.

Lainausaika määritellään kuukausina. Lyhyin lainausaika on yksi kuukausi eli 30 päivää. Pisin yhtäjaksoinen lainausaika on yksi vuosi. Lainausajan päätyttyä teos on palautettava tai siitä on tehtävä kauppakirja. Mikäli lainaaja palauttaa teoksen sovittua aikaisemmin, jäljellä olevien täysien kuukausien maksettu lainausmaksu palautetaan.

Lainaaja maksaa teoksesta taiteilijaseuran vahvistaman lainausmaksun, jonka ensimmäinen erä suoritetaan käteisellä tai maksukortilla lainauksen yhteydessä tai taiteilijaseuran tilille viikon kuluessa lainaussopimuksen allekirjoittamisesta.

Lainausmaksun suoritetaan kuukausittain tilille: OKOYFIHH FI28 5640 0240 1591 81
Lainausmaksua suoritettaessa käytetään viitenumeroa, joka löytyy lainaussopimuksesta.

Taiteilijaseura ei vakuuta lainattavia teoksia. Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle laina-aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot.

Jos lainaaja haluaa ostaa teoksen, suoritetut lainausmaksut vähennetään teoksen ilmoitetusta myyntihinnasta ja teoksesta tehdään kauppakirja. Jäljellä olevan kauppahinnan voi suorittaa osissa. Osamaksuerän suuruus on vähintään lainausmaksun suuruinen, kuitenkin niin että teos tulee kokonaisuudessaan maksetuksi 2,5 vuoden aikana.

Teoksen palautuspäivä on viimeinen lainauspäivä. Mikäli teosta ei ajoissa palauteta taidelainaamoon, on lainaajan suoritettava sakkoa seuraavan kuukauden lainausmaksu. Jos jokin maksuerä myöhästyy yli kuukauden, on taidelainaamolla oikeus vaatia teosta palautettavaksi välittömästi.

Teos palautetaan siihen lainaamoon mistä se on lainattu ellei toisin sovita.

Teoksen voi ostaa ilman lainaustakin. Tällöin teoksesta tehdään kauppakirja ja mahdollinen osamaksusuunnitelma.

Lainaajan on lainaussopimusta tehtäessä pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.

Mikäli lainaajan yhteystiedot muuttuvat, pyydetään ne ilmoittamaan taidelainaamoon.

Lainaamoon voi aina soittaa tai lähettää sähköpostia esim. maksujen viivästyessä.

toimitus

Toimitusaika
Pyrimme postittamaan tilatut tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitustavasta riippuen kuljetukseen menee yleensä 1-3 vuorokautta. Tuotteet ovat tilaajalla normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista informoimme asiakasta sähköpostilla.

Toimitustapa ja toimituskulut
Kaikki teokset toimitetaan käyttäen Postin palveluita. Toimituskulujen suuruuden riippuu varauksen toimitustavasta, koosta ja painosta.. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin, kirjeen ja pienlähetyksen maksimimittoja suuremmat lähetykset lähimpään postin toimipaikkaan. Olemme sinuun yhteydessä jos toimitus ei jostain syystä olisi mahdollista ilmoittamaasi osoitteeseen ja sovimme vaihtoehtoisesti toimitustavasta.

Tule paikan päälle 

 

Kemin taidelainaamo sijaitsee Kemin kulttuurikeskuksessa taidemuseossa.
Asiakaspalvelu on paikalla ti-pe 11-18, la-su 10-15, maanantaisin suljettu.
Osoite: Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi

 

Soita asiakaspalveluun

Mikäli jokin mietityttää, soita meidän asiakaspalveluun. Henkilökohtaista asiakaspalvelua puhelimitse. Palvelemme sinua valtakunnallisesti asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.
Puhelinnumero: 016 258247

Värit

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin esittämään tuotteidemme ominaisuudet tarkasti, koostumus ja värit mukaan lukien. Näkemäsi väri riippuu käyttämäsi laitteen näytöstä, emmekä voi taata että laitteesi näyttää kyseiset värit tarkasti.

Kysy meiltä 

 

Kysymyksiä taideteoksesta tai lainaamon toiminnasta? Täytä yhteydenottolomake ja lähetä viesti. Vastaamme sinulle sähköpostitse 24 tunnin sisällä.